Webáruház

Az alábbi webáruházból olyan videóelőadásokat rendelhetnek meg, amelyek nyelvtudományi szempontból szolgáltatnak ismereteket az olvasási zavarral kapcsolatos legfontosabb kérdéskörökről.

Az anyagokat többnyire 10-20 perces részletekre tagolom, így alkalmasak arra, hogy rövidebb hétköznapi tevékenységük során meghallgathassanak belőlük egy-egy fejezetet (pl. főzés, mosogatás, vasalás közben, esetleg hasznosan töltve a közlekedséssel elveszettnek tűnő időket). Célom, hogy olyan hasznos és gyakorlatias ismereteket adjak át Önöknek, amelyek

  • tudományosan megalapozottak,
  • mégis érthető nyelven hangzanak el,
  • és közvetlen segítséget nyújtanak gyermekük olvasási készségének fejlesztéséhez.

További információkért a megrendelés előtt kérem, olvassák el a Felhasználási feltételeket és az Adatvédelmi Szabályzatot! 

A megrendelés menete

1. Válassza ki az Önt érdeklő előadást, és kattintson a címére!

2. Amennyiben a rövid szöveges és/vagy videóanyagos ismertető elnyeri tetszését, helyezze a digitális terméket kosarába, a "Kosár" gombra történő kattintással.

3. A megjelenő űrlapot töltse ki értelemszerűen a saját adataival. Mint ott látni fogja, a kiválasztott terméket az Integratív Medicina Kft. számlaszámára történő átutalásos fizetést követően e-mail-ben fogjuk Önnek elküldeni (a számlával együtt), privát hozzáféréssel. Emiatt fontos, hogy az e-mail-címét pontosan gépelje be!

Köszönjük!