Médiamegjelenések

Az "Áthidaló" egy olyan iskolaelőkészítő program, amelynek speciális módszertanát ma Magyarországon 51 frenchisepartner alkalmazza. A profiljukhoz illő jó gyakorlatokat készséggel teszik közzé honlapjukon. 2022 júniusában engem kerestek meg egy bloginterjúra. Az interjú itt olvasható: 

https://www.athidalo.com/integrativ-diszlexia-terapia 


2022. szeptember 19-én Kökény Anna vendége voltam a Cseperedikh című műsorban.
2022. szeptember 19-én Kökény Anna vendége voltam a Cseperedikh című műsorban.

Plenáris előadásom a XVI. Tudatosság a kommunikációban c. konferencián Egerben, az Eszterházy Károly Katolikus Egyetemen, ahol az innováció volt fókuszban:

2022 májusában a Magyar Nyelvtudományi Társaság nyíregyházi tagozatának aktuális ülésén tartottam előadást az integratív diszlexia-terápiáról.

https://nyiti.nye.hu/hu/node/543 


2023. március 6-án Somosi Melinda, a Beszédmumus szerkesztője készített velem interjút, ahol a szelektív mutista gyermekek fejlesztési lehetőségeiről beszélgettünk.


Hasznos információkról, otthon is kivitelezhető jó gyakorlatokról beszéltem az SNI-suliban. A 2024-es évindító előadásom teljes anyaga náluk érhető el, íme egy kis ízelítő belőle.


2022. június 17-én tartottuk a kicsik évzáró bemutatóját a Városmajori Művelődési Házban. 

https://www.facebook.com/VaciMihalyKulturalisKozpont/posts/pfbid0aaBkCGPEMDhChY7QfTYTSnXtnTsFun9QcrMPqbvJve6TmHwHtTaX1tWrvRwn6kD9l 


Kép: Bodroghalmi Emese
Kép: Bodroghalmi Emese

A Betűbalett (nem csak diszlexiásoknak) című mesém a meskete.hu által meghirdetett pályázat egyik nyertese lett, így megjelenési lehetőséget kapott egy nyomtatott mesekönyvben. Ez a történet az alsó tagozatos diszlexiás, diszgráfiás gyermekek számára kidolgozott programom munkaanyagából egy kis ízelítő - fogadják szeretettel!