Online képzések

Az olvasási készség integratív fejlesztése című akkreditált módszer elsajátításának lehetőségei


Nagyon sok érdeklődő jelezte, hogy szeretné megismerni, megtanulni az Integratív Diszlexia-terápiát, amellyel az alsó tagozatos gyermekek olvasási készsége nagymozgásos feladatokkal, a fonológiai tudatosság kialakításával/megerősítésével hatékonyan fejleszthető. 


Ezért összeállítottam egy-egy online kurzust, kifejezetten azoknak, akik:

  1. nem rendelkeznek pedagógus (vagy megfelelő szakos pedagógus) képesítéssel, de a segítő szakmában dolgoznak (pl. fejlesztő pedagógusok, az inkluzív nevelés tanárai, mentálhigiénés szakemberek, szociális munkások, pszichológusok, orvosok, nyelvtanárok...);
  2. vagy: bár az akkreditált képzéshez is megfelelő bemeneti diplomájuk van, nem a tanúsítvány ("papír") megszerzése fontos számukra, hanem kifejezetten saját eszköztáruk bővítése;
  3. illetőleg: szülők, nagyszülők, keresztszülők, akik maguk szeretnének otthon segíteni a gyermekeknek.
  4. (Természetesen az akkreditált pedagógus-továbbképzésre is folyamatosan lehet jelentkezni, ezen a linken: https://www.diszterapia.hu/pedagogus-tovabbkepzes/) 

Az 1-2. és a 3. csoportba tartozók számára külön-külön online csoportokat indítok.


⏰ A kurzusok időtartama 11 hét, hetente 1 online óra (hétköznap késő délután/este, igény esetén délelőtt is lehet).

Miért van szükség hozzá 11 hétre, miért nem elég "tömbösítve" átadni/átvenni a tudást?

Azért, mert gyakorlatorientált képzésről van szó, és a módszer elsajátításához szükséges ez a "leülepedési" idő.


🕵️‍♂️ Mit nyújt a képzés, mivel leszel több általa, és miért nevezem hatékonynak? 

- A gyerekek jól motiválhatók rá, mert érdekes, izgalmas, mozgásos program, egyáltalán nem tűnik számukra konkrét fejlesztésnek, mégis: hétről hétre látni fogod rajtuk az előrehaladást, mind a testtudatosságukban, mind a mozgásukban, a téri tájékozódásukban, mind pedig a beszédészlelési részfolyamataik működésében.

- Egy olyan módszert kapsz, amivel egy tanítási éven keresztül dolgozhatsz. (Nem rohanunk, optimális tempóban mindennek van ideje rögzülni, méghozzá úgy, hogy nem kell hozzá "halálra gyakorolnia" magát senkinek. Ehhez képest hamar ad sokat.)

- Egy olyan programot csinálsz majd, amit mindenki élvez: gyerek-felnőtt (szakember) egyaránt. Nem monoton, tele van kreatív lehetőségekkel, és élményt ad. Továbbá összehozhatja a családtagokat, barátokat is.

- Nemcsak az elmével és a testtel, hanem a lélekkel is dolgoztok közben, hiszen meseterápiás képzettségemnek megfelelően ehhez az úthoz is praktikus ismereteket tanítok Nektek.


💰 Mindezt milyen áron? 

Az aktuális árajánlatért írj e-mail-t: veronika.scheder@gmail.com Először szeretném Veled felvenni a kapcsolatot, hogy kölcsönösen megismerjük egymást, én is el tudjam dönteni, éppen Neked/Nektek tudok-e segíteni, s Te is értsd, hogy hová jelentkezel, mit vállalsz és mit nyerhetsz vele. Nem dolgozom együtt bármi áron bárkivel, de mindenáron ;) együtt dolgozom Veled, ha az együttműködési szándékunk kölcsönösen kiegészíti egymást.

Ne feledd: a kurzusba fektetett időd, energiád, pénzed nem olyasvalamire megy ki, ami "elfogy", vagy "tönkremegy"... Ellenkezőleg: egyszeri befektetéssel holtodiglan használható tudást kapsz, ami sokszorosan megtérül! 

Honnan tudom ezt? Szó szerint saját tapasztalatból: hiszen minden programom elején felmérem a bejövő gyerekek beszédészlelési és olvasási teljesítményét, amit aztán a program végén újratesztelek, a különbségek pedig magukért beszélnek. Ahogyan a szülői és tanítói visszajelzések is megerősítőek. 


Ebben a videóban az online szülői kurzus működését ismertetem. Azoknak is ajánlom a meghallgatását, akik szakemberként szeretnék a módszert elsajátítani.

Hogyan tudsz jelentkezni?

Az alábbi űrlapon. 

Szeretettel várlak! 

Jelentkezési lap

Kérjük, add meg az adataidat, és a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot!