Közvetett segítség online

Betűbalett 1-4. osztályos gyermekek szüleinek


Messze laktok Nyíregyházától? Pedig Ti is szeretnétek megismerkedni a balettozó betűk világával, akik izgalmas, sok mozgással tarkított kalandokon keresztül segítenek a gyerekeknek jobban olvasni?

Amennyiben Magadra ismertél a fenti bekezdésben, szeretettel látlak szülőként egy olyan online kurzuson, amely 6 alkalomból áll, és bensőséges, kiscsoportos formában működik (általában 5-6 fő részvételével). Ez alatt az idő alatt megtanítom Neked, hogyan tudsz Te-Magad otthon segíteni a gyermekednek a betűbalettes módszeremmel!

A legfontosabb tudnivalók:

⏰ A kurzusok időtartama 6 hét, hetente 1 online óra (hétköznap késő délután/este, igény esetén délelőtt is lehet).

🕵️‍♂️ Mit nyújt a program, mivel lesztek többek általa, és miért nevezem hatékonynak? 

- A gyerekek jól motiválhatók rá, mert érdekes, izgalmas, mozgásos program, egyáltalán nem tűnik számukra konkrét fejlesztésnek, mégis: ha elkezditek alkalmazni, hétről hétre látni fogod rajtuk az előrehaladást, mind a testtudatosságukban, mind a mozgásukban, a téri tájékozódásukban, mind pedig a beszédészlelési részfolyamataik működésében.

- Egy olyan iránymutatást kapsz, amivel akár egy adott tanéven keresztül is dolgozhattok otthon. (Nem kell rohanni, optimális tempóban mindennek van ideje rögzülni, méghozzá úgy, hogy nem kell hozzá "halálra gyakorolnia" magát senkinek. Ehhez képest hamar ad sokat.)

- Egy olyan programot csináltok majd, amit mindenki élvez: gyerek-felnőtt egyaránt. Nem monoton, tele van kreatív lehetőségekkel, és élményt ad. Ezáltal összehozhatja a családtagokat, barátokat is - végre nem kín-szenvedés lesz rávenni gyermekedet a olvasásgyakorlásra, nem mellesleg Magadat sem! Viszlát, nagy veszekedések :)

- Nemcsak az elmével és a testtel, hanem a lélekkel is dolgoztok közben, hiszen meseterápiás képzettségemnek megfelelően ehhez az úthoz is praktikus fogásokat mutatok Nektek.

💰 Mindezt milyen áron? 

10.000,- Ft/óra, vagy egy összegben fizetve a 6 alkalmat 55.000,- Ft. A lenti űrlapon történő jelentkezésed után e-mail-ben veszem fel Veled a kapcsolatot, melyben megbeszéljük a fizetés és a számlázás módját.

Ne feledd: a befektetett időd, energiád, pénzed ez esetben nem olyasvalamire megy ki, ami "elfogy", vagy "tönkremegy"... Ellenkezőleg: egyszeri befektetéssel holtodiglan használható tudást kapsz, ami sokszorosan megtérül! 

Honnan tudom ezt? Szó szerint saját tapasztalatból: hiszen én magam minden gyerekcsoportom indulásakor felmérem a bejövő gyerekek beszédészlelési és olvasási teljesítményét, amit aztán a közös munkánk végén újratesztelek, a különbségek pedig mindannyiszor magukért beszélnek. Ahogyan a szülői és tanítói visszajelzések is megerősítőek. 


Ebben a videóban az online szülői kurzus működését ismertetem. Az elhangzottakhoz (tervezett elgondolásomhoz) képest csak annyi a különbség, hogy összesen 6 órában valósulnak meg ezek a konzultációk.

Hogyan tudsz jelentkezni?

Az alábbi űrlapon. 

Szeretettel várlak! 

Jelentkezési lap

Kérjük, add meg az adataidat, és a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot!