Innováció a kommunikáció oktatásában - konferenciabeszámoló

2023.05.20

2023. május 19-20-án a Kommunikációs Nevelésért Egyesület, A Dunaújvárosi Egyetem és az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem szervezésében egy nagyszabású konferencia zajlott Egerben, az Eszterházy Károly Katolikus Egyetemen. Az a megtiszteltetés ért, hogy plenáris előadóként kaptam meghívást és előadói felkérést az eseményre, amelyet örömmel fogadtam el. 

A konferencia Varga Gyula alapításával, két éve pedig immár az ő emlékére kerül évről évre megrendezésre, s alapvetően a kommunikációs tudatosságot igyekszik népszerűsíteni, aktuálisan pedig kifejezetten az innovációt helyezte a fókuszba. A program kulcsfogalmához illeszkedve magam is egy innovatív program, az Integratív Diszlexia-terápia kapcsán törekedtem tudományosan megalapozott információkat, illetve gyakorlati tapasztalatokat megosztani a szép számmal jelen lévő szakmai hallgatósággal. Az előadást megelőzően egy rövid televíziós interjúhoz is hozzájárultam. 

Ezúton is köszönöm a szervezőknek azt a szakmai profizmust, amivel az egész rendezvényt lebonyolították, és természetesen a jó hangulatú szakmai és baráti beszélgetéseket!