Betűbalett a meskete.hu-n!

2023.03.05

Kedves Olvasóim és az Integratív Diszlexia-terápia iránt Érdeklődők!

Mostantól olvasható a meskete.hu weboldalon annak a mesémnek egy kis szelete, amellyel az alsó tagozatos diszlexiás, diszgráfiás gyermekek fejlesztő foglalkozásain dolgozom. Az egész történet természetesen ennél jóval bővebb, hiszen a programom egy teljes tanévet felölel, s hétről hétre új betűvel ismerkedünk meg a gyerekekkel, egy-egy új mesefejezet keretei között. Viszont a mesketére feltöltött "Betűbalett (nem csak diszlexiásoknak)" önmagában is kerek egész, és szemléletes ízelítőt ad a munkámból mindazoknak, akik eddig esetleg csak fontolgatták, hogy kipróbálnák ezt az új típusú fejlesztést, de még kicsit bizonytalanok vagy bátortalanok hozzá.

A kép forrása: https://diszlexia.blog.hu/2023/03/05/betubalett_a_meskete_hu-n 

A mesére 2023. március 30-ig szavazók között pedig értékes ajándékokat is kisorsolnak! A közönségszavazással legnépszerűbbnek tartott néhány mese egy nyomtatott mesekönyvben is napvilágot lát majd idén karácsonyra. 

Ha tetszett a történetem, illetve érdekesnek, hasznosnak tartják a munkámat, megköszönöm, ha szavazatukkal támogatnak! Szavazni a meskete.hu oldalon történő regisztráció után lehet (ami nagyon egyszerű, 2-3 lépésből/kattintásból áll) a mese végén elhelyezett "Szavazok a mesére" gombbal.

Fogadják szeretettel!

https://meskete.hu/mese/betubalett-nem-csak-diszlexiasoknak/1839