A 2021/2022-es tanév győztesei - akik átadnák a stafétabotot :)

2022.08.18

Ebből a bejegyzésből kiderül, milyen eredményeket lehet elérni a diszterápiás foglalkozásaimon, a rövid kis videós illusztrációk után pedig a 2022/2023-as tanévben indított programjaimat teszem közzé, a jelentkezési lehetőségekkel és határidőkkel.

Az elmúlt héten egy játékra invitáltam a facebook-oldalam és -csoportom követőit. Minden nap közzétettem egy gyermek olvasási készségének fejlődéséről készített rövid videóanyagot, és arra kértem a közönséget, hogy tetszésnyilvánításukkal járuljanak hozzá egy személyre szóló jutalom megszerzéséhez. Azok számára pedig, akik meg is osztották a bejegyzésemet, egy ingyenes nyílt órát ígértem, melynek keretében bepillantást nyerhetnek a diszterápiás foglalkozásaimba, s ha kedvük tartja, akár még csatlakozhatnak is az új tanévben induló csoportjaimhoz.

A videókban szereplő gyermekek szülei és ők maguk is hozzájárultak az alábbi kis összefoglalók közzétételéhez. Mindannyian az előző tanévben jártak hozzám: volt, aki egy évig, volt, akivel csak januárban kezdtük a közös munkát, tehát egy félévet dolgoztunk együtt. Minden gyermekkel, aki hozzám érkezik, készítek egy bemeneti és egy kimeneti beszédészlelési és olvasástesztet, hogy ennek alapján konkretizálni is lehessen remélt fejlődésüket: ezek hozadékából mutatnak egy csipetnyit a felvételek.

Az alábbiakban közzéteszem mindazoknak a gyerekeknek az anyagait, akik a hét folyamán szerepeltek a facebook-os játékban. Mindannyiukról elmondható, hogy csodálatos fejlődési utat tettek meg ez alatt a viszonylag rövid idő alatt is. Szeretettel gratulálok Nektek, és nagyon büszke vagyok Rátok!

A 2022/2023-as tanév fejlesztő foglalkozásai szeptember közepén/végén kezdődnek. A csoportidőpontokat szeptember elején fogjuk egyeztetni a résztvevőkkel. Idén három foglalkozástípusba is várom azoknak a jelentkezését, akik hasonlóan szép utat szeretnének bejárni, mint az itt látható elődjeik:

1. Mesés-balettos fejlesztő foglalkozások kicsiknek (5-től 10 éves korig).

2. Elektronikus írástechnika (tízujjas vakírás) nagyobbaknak (5. osztálytól a gimnazistákon át egészen a felnőtt korosztályig).

3. A szövegértés és a szövegalkotás fejlesztése (bármelyik korosztály számára, életkor szerint alakítom a csoportokat).

A foglalkozásokról bővebb információkat a Módszerek c. menüpont alatt olvashatnak. Jelentkezni a Kapcsolat menüben, vagy egyenesen az info@diszterapia.hu e-mail-címemen lehet. 

Szeretettel várom az új növendékeimet! 🥰