Szülői tájékoztatók a 2022/23-as tanévre

2022.09.14

Kedves Szülők!

Az alábbi csatolmányokban elolvashatják az ide tanév három tanfolyamával kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat. Ezek azok a dokumentumok, amelyeket a jelenléti foglalkozásokra járó gyerekek szülei az első személyes találkozásunkkor nyomtatva is megkapnak tőlem aláírásra. 

Kérem, tekintsék át az Önökre vonatkozó tájékoztatót, és ha ezen felül bármilyen kérdésük, észrevételük felmerül, keressenek bátran az info@diszterapia.hu e-mail-címemen!

A csoportidőpontok kialakultak. Korlátozott számban még egy-egy csoportba egy vagy két fő számára van hely (ezekről szintén a fenti e-mail-címen lehet érdeklődni). A csoportbontásokat (azaz a foglalkozások heti fix időpontjait) az Árak menüpont alatt találják.

Még egy plusz információ az online-foglalkozások résztvevőinek: az adott óra kezdési időpontja előtt néhány perccel legyen mindig előkészítve a számítógépen az általam előre elküldött Word-formátumú gyakorlóanyag, illetve legyenek bejelentkezve az e-mail-fiókjukba, mert mindig az órakezdéskor fogom küldeni az aktuális linket, és erre kattintva tudnak belépni a közös terünkbe. 

Jó hangulatú és termékeny tanévet kívánok Mindannyiunknak - a jövő héten kezdünk! 🥰

A fenti kép forrása: resimlerin-dili.tumblr.com